Marieke van Hooff, orthomoleculair epigenetisch therapeut, houdt maandelijks praktijk bij Pomona!

Marieke en Healthy Days:

Marieke van Hooff heeft haar eigen praktijk als orthomoleculair epigenetisch therapeut genaamd “Healthy Days”. Marieke gaat er samen met jou voor om al jouw dagen Healthy Days te maken of zoals ze het zelf zegt: “ik ontmoet regelmatig mensen die zich niet meer vitaal en energiek voelen en “vage klachten” ervaren. Vaak met de overtuiging dat ‘het erbij hoort’ omdat er geen aanwijsbare oorzaak is. Of omdat het hoort bij ouder worden. Maar dat zie ik toch echt anders. Het is mijn overtuiging dat het heel gewoon is dat jij je gezond én vitaal voelt! Om dat te bereiken, adviseer ik je graag vanuit mijn kennis en kunde. Mijn aanpak richt zich op het opsporen van oorzaken en het ondersteunen en stimuleren van je eigen herstellend vermogen. Je hebt echt veel meer invloed op je gezondheid dan je denkt! Om je natuurlijke balans te herstellen geef ik je als orthomoleculair epigenetisch therapeut leefstijl-tips en persoonlijk advies op het gebied van voeding en specifieke voedingsstoffen. Wanneer je lijf even een duwtje in de goede richting kan gebruiken, werk ik met natuurlijke stoffen in de vorm van supplementen. Denk aan kruiden en specifieke plantstoffen (fytonutriënten), vitaminen, mineralen, vetten, amino’s (eiwitten) of probiotica”.

Samenwerking Pomona en Healthy Days:

Ewald Klip kent Marieke en haar kwaliteiten al vele jaren. Pomona staat voor persoonlijk advies op maat en de beste kwaliteit in natuurlijke gezondheid en dat sluit uitstekend aan bij de filosofie van Healthy Days. Onlangs is Marieke al eens een paar keer bij Pomona geweest en heeft toen zowel klanten in de winkel geadviseerd als een kort consult-advies danwel een consult verzorgd in de therapeut ruimte. Dat smaakte naar meer! Zo is het idee geboren om maandelijks een praktijkdag van Healthy Days te verzorgen in de therapeut ruimte in de winkel van Pomona. Een unieke gelegenheid om uw klachten in een aparte ruimte één op één te bespreken met een therapeut. Voor Pomona een manier om haar klanten een aanvullende extra service te bieden.  Voorafgaande aan de dag dat Marieke aanwezig is bij Pomona, verschijnt de aankondiging hiervan in de nieuwsbrief en op de website en kunt u zich aanmelden voor een kort consult-advies van 30 minuten of een consult van 60 minuten. Klik de link voor meer informatie over Healthy Days: http://www.healthydays365.nl/

Aanmelding, kosten en data:

Marieke is beschikbaar voor een kort consult-advies of consult tussen 10.30 en 18.00 uur. U kunt u via email (marieke@healthydays365.nl) of telefonisch (06-22934978)  o.v.v. naam, telefoonnummer, email-adres en voorkeur tijdstip, aanmelden om een afspraak in te plannen. Let wel: VOL=VOL! Lukt het niet meer om een afspraak in te plannen? Geen nood, Marieke komt maandelijks bij Pomona. Let op onze nieuwsbrief en website voor informatie over de eerstvolgende datum!

De kosten zijn:

Kort consult-advies, 30 minuten  € 45,-
Consult, 60 minuten, (*)       € 90,    

(*) Inclusief een vooraf door u in te vullen uitgebreid intake formulier.

Tot ziens bij de Healthy Days van Pomona!