• Het Pomona Team

ONS TEAM

Ons team met deskundigen staat elke dag paraat om je te helpen om je goed in je vel te voelen.

Onze kracht is de persoonlijke aandacht voor jou en jouw gezondheid. Samen zorgen we voor jouw gezondheidswinst! Via opleidingen op het gebied van o.a. orthomoleculaire geneeskunde, voedingsleer, homeopathie en fytotherapie hebben wij met elkaar een stevige basis aan kennis. Wij onderhouden en actualiseren deze kennis door periodieke trainingen, met veel aandacht voor de actuele thema’s zoals obesitas, stress en burn-out, hormonen en overgang en lifestyle, voeding en gezond ouder worden. Ons enthousiaste team bestaat uit de volgende deskundigen:

Ewald Klip

Gezondheidswinkel | Bussum

Eigenaar

Ewald is de eigenaar van Pomona en heeft de winkel, de kennis maar vooral de passie voor gezond leven, van zijn vader en moeder overgenomen. Hij is met de winkel opgegroeid, is ervaringsdeskundige en weet als geen ander wat een gezonde levensstijl en natuurlijke voeding, aangevuld met de beste vitaminen, voor je kan betekenen.

Ewald heeft diverse intensieve opleidingen gedaan op het gebied van orthomoleculaire voedingsleer en fytotherapie.
Ewald is gespecialiseerd in sportvoeding en het optimaal inzetten van de juiste combinatie vitaminen/ supplementen voor jouw klacht. Zijn tweede liefde is werken met geuren en dan vooral de producten van Alqvimia, een geurtherapie op basis van essentiële oliën.

Henny Feenstra

Gezondheidswinkel | Bussum

Homeopaat

Henny is een zeer ervaren klassiek homeopaat en adviseert als zodanig onze klanten met uiteenlopende gezondheidsklachten. Met haar luisterend oor, empathie, rust en deskundigheid heeft zij inmiddels een grote schare aan trouwe klanten.

Janny Kinneging van Bruggen

Gezondheidswinkel | Bussum

Spiritueel Coach

Eens per maand staat Janny in de winkel. Zij is therapeut, spiritueel coach en gespecialiseerd in het werken met de pendel: een bioresonantiemeter waarmee ze direct in de winkel kan testen wat er aan de hand is en welke producten het beste geschikt voor jou zijn. Dit is een gratis persoonlijk advies op maat en zeer succesvol: de klanten staan er maandelijks voor in de rij!