• Het Pomona Team

ONS TEAM

Ons team met deskundigen staat elke dag paraat om je te helpen om je goed in je vel te voelen.

Onze kracht is de persoonlijke aandacht voor jou en jouw gezondheid. Samen zorgen we voor jouw gezondheidswinst! Via opleidingen op het gebied van o.a. orthomoleculaire geneeskunde, voedingsleer, homeopathie en fytotherapie hebben wij met elkaar een stevige basis aan kennis. Wij onderhouden en actualiseren deze kennis door periodieke trainingen, met veel aandacht voor de actuele thema’s zoals obesitas, stress en burn-out, hormonen en overgang en lifestyle, voeding en gezond ouder worden. Ons enthousiast team bestaat uit de volgende deskundigen:

Ewald Klip

Ewald Klip

Eigenaar

Ewald is de eigenaar van Pomona en heeft de winkel, de kennis maar vooral de passie voor gezond leven, van zijn vader en moeder overgenomen. Hij is met de winkel opgegroeid, is ervaringsdeskundige en weet als geen ander wat een gezonde levensstijl en natuurlijke voeding, aangevuld met de beste vitaminen, voor je kan betekenen.

Ewald heeft diverse intensieve opleidingen gedaan op het gebied van orthomoleculaire voedingsleer en fytotherapie.
Ewald is gespecialiseerd in sportvoeding en het optimaal inzetten van de juiste combinatie vitaminen/ supplementen voor jouw klacht. Zijn tweede liefde is werken met geuren en dan vooral de producten van Alqvimia, een geurtherapie op basis van essentiële oliën.

Odin Verhoog

Winkelmedewerker

Renate van der Peijl

Verkoopadviseur

Renate van der Peijl is de nieuwe verkoopadviseur bij Pomona. Met haar enthousiasme, open blik, verkoopervaring in een gezondheidswinkel én deskundigheid als orthomoleculair schoonheidsspecialiste- en therapeut, vormt zij een hele fijne versterking van de persoonlijke advisering in de winkel!

Ingeborg Smal

Ingeborg Smal

Marketing medewerker

Ingeborg Smal is al meer dan 10 jaar samen met Ewald Klip. Naast haar werk als trainer, coach en mediator is ze een enthousiast tekstschrijver én staat ze vierkant achter de filosofie van Pomona: een natuurlijk gezonde geest in een gezond lichaam met persoonlijk advies op maat! Sinds enige tijd verzorgt Ingeborg de nieuwsbrief van Pomona, beheert ze de website en de Facebook en Instagram-pagina van Pomona.