• Al meer dan 80 Jaar

  Dé gezondheidsadvies winkel van ’t Gooi

  Pomona | Gezondheidswinkel | Bussum
 • 1939

  Pomona Reformhuis

  Pomona is een familiebedrijf en bestaat als sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw. Geert Klip opende in de 1939 de deuren van Pomona om zijn passie voor natuurlijke gezondheid te delen: een reformwinkel met toen ook verse producten zoals o.a. biologische groente en eieren.

 • 1991

  Tweede Generatie Klip

  Sinds 1991 is Pomona  in handen van de zoon Ewald Klip en is Pomona dé gezondheidswinkel van ’t Gooi. Onder de  leiding van Ewald Klip heeft Pomona zich verder gespecialiseerd in voedings- en sportsupplementen, natuurlijke cosmetica en noten en zuidvruchten.

  1991

 • 2019

  Pomona 80 jaar!

  In 2019 bestaat Pomona 80 jaar en is daarmee de oudste gezondheidswinkel van Bussum. Tot op de dag van vandaag onderscheidt Pomona zich door de beste kwaliteit en persoonlijk advies op maat en dat zie je terug in de vele vaste klanten die al van generatie op generatie de winkel bezoeken. Alle reden voor een feestje in 2019!

 • 2021

  Verbouwing Pomona!

  Van 6 tot 26 november 2021 is Pomona gesloten voor een grondige verbouwing. Alles wordt aangepakt: het magazijn, het kantoor, de pantry en de winkel. En, er komt zelfs een therapeuten/beauty ruimte bij! Na op 26 november 2021 samen met zijn 93-jarige moeder het lint te hebben doorgeknipt, opent Pomona op zaterdag 27 november 2021 weer de deuren voor haar klanten en hoe! De klanten kijken hun ogen uit! Wat een ruimte en licht! Laat de toekomst maar komen, Pomona is er klaar voor!

  2021

WIE ZIJN WIJ?

Pomona is een gezondheidswinkel in vitaminen, voeding en natuurlijke cosmetica en bestaat al sinds 1939. Een begrip in ’t Gooi en daarbuiten. Mensen komen van heinde en verre naar onze winkel en dat van generatie op generatie. Sommige klanten komen al 60 jaar naar Pomona voor advies! En dat advies is altijd persoonlijk en op maat! Met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van gezondheidsklachten helpen wij mensen die kiezen voor een natuurlijk, gezond en actief leven.

WAT WE DOEN VOOR ONZE KLANTEN

Het begint met de ontmoeting in de winkel; aandachtig luisteren, oogcontact, vragen stellen en oprechte persoonlijke aandacht voor jou. Op empathische wijze, soms licht en luchtig met wat humor maar altijd serieus op zoek naar het passende gezondheidsadvies voor jou. We eindigen met de uitnodiging om eens te laten weten hoe het met jou is gegaan na gebruik van de geadviseerde producten. En inmiddels hebben we al van heel veel succesverhalen mogen genieten!