• EVENEMENT POMONA

    LEZING – EXPEDITIE MOUNT EVEREST
    WILCO DEKKER

ZONDAG 17 MAART 2019 VAN 14:00 tot 15:00

Geeft Wilco Dekker een lezing over zijn bijzondere aankomende reis.
Hij gaat vertellen over zijn uitdaging “Het beklimmen van de Mount Everest”.
Waarom hij dit doet en hoe Pomona hem hierbij steunt.

De lezing van Wilco Dekker is vol geboekt!

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Pomona Sponsort Wilco Dekker

Gezondheidswinkel | Bussum

Pomona Sponsort Wilco Dekker

Wilco weet uit ervaring dat bergbeklimmen in expeditiestijl een enorme aanslag op je lichaam is. Met de beklimming van de hoogste berg ter wereld is de verzorging van je lichaam één van de belangrijkste factoren om deze expeditie tot een succes te maken. Ewald Klip, eigenaar van Pomona in Bussum steunt Wilco met de juiste supplementen om onder alle omstandigheden in opperste conditie aan deze klim te beginnen.

Het streven van Wilco is om naast het doel om de top van de Mount Everest te bereiken (8.848 meter) ook voor elke hoogtemeter die hij aflegt één euro op te halen en zodoende in ieder geval EURO 8.848 aan Artsen zonder Grenzen te kunnen doneren.

Voel jij je aangetrokken, geïnspireerd en wil je hem mentaal steunen? Doneer dan iets van wat je kan missen om Artsen zonder Grenzen te helpen met hun missie en Wilco mentaal te steunen de top te bereiken. Natuurlijk hoopt hij dat we ruimschoots over de EUR 8.848 heen gaan, al is het alleen al om te laten zien dat er geen grenzen aan een top zijn.

Wil je Wilco Dekker volgen ga dan naar zijn website: grenzen aan de top.