Stap voor stap een stralende huid met Alqvimia!

Renate van der Peijl, verkoopadviseur bij Pomona én orthomoleculair healthy aging specialist heeft de huid en gezichtsverzorging van Alqvimia getest, 100 % natuurlijk, zeer zuiver en voorzien van een Green Label. Renate is verliefd geworden op deze producten, de geur, de puurheid en vooral het resultaat!

Ze vertelt je graag hoe haar dagelijkse gezichtsverzorging-ritueel er uit ziet!

STAP 1 : REINIGEN

*Absolute Beauty Ylang Ylang Cleansing emulsion. 

Neem een hoeveelheid ter grootte van een erwt en verdeel dit met vochtige handen over je gezicht en decolleté voor verwijdering van make up en een een diepe en zachte reiniging van de huid.  Afspoelen met ruim water. Indien nodig bij make-up dit nogmaals herhalen en weer afspoelen met ruim water .

* Pure Micellar Cleansing Water Ylang Ylang Bamboo,  ”onze nieuwe reiniging “ is ook een heerlijke reiniging om make-up te verwijderen.

STAP 2 : HERSTELLEN van de ZUURGRAAD

Spray de Pure Rose Water Facial Tonic op om de PH waarde te herstelen en de huid te verzorgen en voor te bereiden op de volgende stap voor een optimale opname van de gezichtsverzorging.

STAP 3: MOISTURIZER en BESCHERMEN

Overdag: Rejuvenate moisturizing Anti-Aging Dagcrème aanbrengen op de vochtige huid en deze lekker inmasseren. Voor de nacht gebruik ik bij stap 3 het Rejuvenate Anti-Age Serum en de oogcreme. Het serum vind ik zo fijn dat ik onder de Anti Aging crème overdag ook een paar druppels serum gebruik, ….dat is mijn beauty tip!

SCRUB en MASKER

Afhankelijk van jouw huidtype kun je 1 a 2 keer per week de Naturally Pure Scub gebruiken om de huid te stimuleren en intensief te reinigen en daarna het geweldige masker aan te brengen, het Anti-Fatigue and Rejuvenating Moisturizing Face Mask.

Hoe vaker je deze stappen ’s morgens en ’s avonds neemt hoe meer jouw huid zal kunnen gaan stralen!

Kom voor huidadvies naar de winkel dan kan ik een persoonlijk Healthy Aging plan maken voor jouw huid.

Gebruik vooral producten van één merk, deze zijn op elkaar afgestemd voor het beste resultaat voor jouw huid.

Ik zie je graag in de winkel!

Stralende groetjes,

Renate